In English
Hoppa till sidans innehåll

Vinnare av fototävlingen 2018

07 DEC 2018 19:16
Efter den första december avslutades den årliga tävlingen för alla som genomfört Naturpasset. Som vanligt var det många bidrag som kom in och #naturpasset2018 #skogen har användes över 280 gånger.
  • Uppdaterad: 07 DEC 2018 19:16

En jury på Svenska Orienteringsförbundet har nu utsett 11 stycken vinnare av Naturpassets fototävling. Bidragen finns under #naturpasset2018 och #skogen på sociala medier och vissa har även mejlat in sitt bidrag. Det har varit många tävlande och vi har fått in över 280 #'s och  200 mejl med bidrag.

Vinnaren
Första priset som är en hotellnatt för två personer på valfritt Scandic hotell blev Lucas Correia de Verdier.Lucas berättar att han fick Naturpasset i present av sin sambo. Lucas tycker om att vara ute i skogen och berättar att Naturpasset är ett bra sätt att få igång både kroppen och huvudet utan att det egentligen känns som konditionsträning."Det är som en blandning av en skogspromenad, löptur och skattjakt i ett", säger han.

De övriga 10 vinnarna har meddelats via mejl och de kommer att få boken HITTA RÄTT - en introduktion till karta och kopass.

Tack alla ni som deltog, det är härligt att se att så många har varit ute och besökt Naturpasskontroller runt om på olika platser i hela Sverige!

Skribent: Linnea Claesdotter
E-post: This is a mailto link
Till svenskorientering.se
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link