In English
Hoppa till sidans innehåll

Scandic-weekend pris i Naturpassets tävling 2016

29 MAR 2016 16:06
I Naturpassets tävling 2016 ska du ge det bästa tipset på hur orientering kan bidra till att integrera fler nyanlända i det svenska samhället. Vinnaren får ett presentkort på en weekend för två personer på valfritt Scandic-hotell i Norden.
  • Uppdaterad: 07 SEP 2016 15:45

Som vanligt består Naturpassets centrala tävling i att besöka kontrollerna och skriva in kontrollkoderna på nätet, men också att dela med sig av ett tips eller en idé. De senaste åren har det handlat om att ge det bästa tipset för att locka nya till Naturpasset och orientering. Förra året var fokus nya vuxna och hur orienteringssporten kan nå dem.

I 2016 års tävling gäller det, att i en enda mening, ge det bästa tipset på hur orientering kan bidra till att integrera fler nyanlända i det svenska samhället.

- Frågan känns extra angelägen just nu och vi tror det finns stor potential att integrera fler genom idrotten, menar Niklas Wrane, bredd- och motionsansvarig på Svenska Orienteringsförbundet.

Frågan är bara hur? - och hur fler kan integreras genom orienteringen? Just detta har du nu som naturpassare att klura på medan du besöker kontrollerna. 

Det bästa tipset kommer att vinna ett presentkort på en weekend för två personer på valfritt Scandic-hotell i Norden. 
Läs mer om tävlingen här!

Till svenskorientering.se
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link