In English
Hoppa till sidans innehåll

Ny Silva-lampa förstapris i Naturpassets tävling 2015

19 MAR 2015 15:44
Förstapris i Naturpassets centrala tävling 2015 är en Silva-lampa till ett värde av 4 500 kronor. Det kommer även att delas ut tio presentkort om 500 kronor som kan nyttjas hos Letrosport i Surahammar och Orienteringsspecialisten i Stockholm.
  • Uppdaterad: 07 SEP 2016 15:43

Delta i Naturpassets tävling 2015! Besök kontrollerna, skriv in kontrollkoderna och i en enda mening, ge det bästa tipset på hur orientering kan utvecklas för att nå fler vuxna utövare! Då har du chansen att vinna den senaste superpannlampan från Silva till ett värde av 4 500 kr.

- I fjol handlade det om ge bästa tipset för att locka nya till orientering. Den här gången handlar det alltså om hur vi kan locka fler vuxna till sporten, berättar Niklas Wrane, bredd- och motionsansvarig på SOFT.

Förstapriset är den senaste pannlampan av högprestanda från Silva, en av Svenska Orienteringsförbundets samarbetspartners. Lampan heter Power Trail och har ett värde av 4 500 kronor.

Utöver lampan har man möjligheten att vinna presentkort för 500 kronor styck vilka kan nyttjas hos Letrosport och Orienteringsspecialisten.

- Det är mycket glädjande att orienteringens egna sportförsäljare skänker presentkort till tävlingen och samtidigt har möjlighet att marknadsföra sig och sina produkter, menar Niklas Wrane.

Letrosport är hemmahörande i Surahammar och Orienteringsspecialisten på Kungsklippan i Stockholm, men båda har webbshopar som går att besöka.

- Läs mer om tävlingen här!

Skribent: Niklas Wrane
E-post: This is a mailto link
Till svenskorientering.se
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link