In English
Hoppa till sidans innehåll

Naturpassets tävling 2020

20 MAR 2020 11:29
På vilket sätt känner du frihet när du är ute med ditt Naturpass och hur finner du fridfullhet i naturen? Delta i Naturpassets fototävling genom att registrera koder från de kontroller du besökt och lägga upp en bild på temat ”Frihet och fridfullhet"
  • Uppdaterad: 20 MAR 2020 11:29

I dessa tider av ovisshet inför covid-19s utbredning och effekter är det lätt att känna sig isolerad och kanske orolig. Se till att komma ut mer än vanligt i skog och mark om du känner dig frisk, och ta med en vän! Temat för årets tävling är en påminnelse om att det finns en känsla av frihet och fridfullhet att hämta i naturen. Ta dig ut på ett Naturpass nära dig! Från april till oktober finns över 300 naturpassområden att välja mellan, se en förteckning här

Naturpasset i sig är ju ingen tävling - du tar dig ut i skog och mark när det passar dig och orienterar dig fram till så många kontroller du vill i din takt. Som en uppmuntran att ta sig ut och finna några ytterligare kontroller har vi varje år en tävling som varken handlar om att vara snabbast eller mest hängiven. Den ena delen är att registrera koder från ett valfritt antal kontroller som du besökt, och den andra är att ta en bild. Låt kreativiteten flöda när du fångar din Naturpassupplevelse. Låt gärna bilden visa att det är just Naturpasset du är ute med och gör din egen tolkning av temat ”Frihet och fridfullhet” .

Naturpassets tävling innehåller två steg.

  1. Registrera kontrollernas koder

  • Besök kontroller på ditt Naturpass

  • Registrera kontrollkoderna på hemsidan Naturpassområden: logga in med dina uppgifter för ditt IdrottOnline/Eventor-konto eller skapa ett nytt konto. Leta upp aktuellt område i listan, klicka på tävla i kolumnen längst till höger, fyll i koderna och spara. 

  1. Föreviga din Naturpassupplevelse med en bild

  • Lägg upp bilden i sociala medier med följande hashtags: #naturpasset2020, #naturpasset och #svenskorientering. Observera att du behöver ha ett öppet instagram- eller facebookkonto för att juryn ska kunna se din bild.

  • Det går lika bra att maila bilden till This is a mailto link 

Sista dag att delta i tävlingen är 1 december 2020. 

En jury från SOFT kommer under december att utse vinnaren. Vinnare publiceras på vår hemsida och på Svensk orienterings sociala medier Facebook och Instagram. Juryns beslut går inte att överklaga.

Årets priser kommer från Svensk Orienterings partners Silva och Bagheera. 

Svenska Orienteringsförbundet förbehåller sig rätten att använda bilderna som används som tävlingsbidrag i marknadsföring och information i vår verksamhet. Fotografens namn anges om så önskas.

Lycka till och njut i naturen!

Skribent: Linnea Börjars
E-post: This is a mailto link
Till svenskorientering.se
.
World Orienteering Day
.
Partners
Banner_bagheera_22.jpg
 Våra partners
Länkar


Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 0104765363
E-post: This is a mailto link