In English
Hoppa till sidans innehåll

Naturpassets centrala tävling


Delta i Naturpassets tävling 2016! Besök kontrollerna, skriv in kontrollkoderna och i en enda mening, ge det bästa tipset på hur orientering kan bidra till att integrera fler nyanlända i det svenska samhället! Då har du chansen att vinna ett presentkort på en weekend för två personer på valfritt Scandic-hotell i Norden.

Så här gör du för att tävla

För att delta i Naturpassets centrala tävling, gör så här:

1. Gå in på tjänsten Naturpassområden.

2. Leta upp vilket område du har besökt kontrollerna på och klicka på Tävla i kolumnen längst till höger.

np_tavla_screenshot

3. Fyll i dina kontrollkoder och tävlingsbidraget längst ner på sidan. När du har klickat på Spara är du med i tävlingen.

Kommentarer:

  • Du behöver vara inloggad för att fylla i kontrollkoderna. Är du inte inloggad när du klickar på Spara får du en fråga om att logga in. Dina redan ifyllda kontrollkoder kommer då att sparas. Vill du istället logga in på förhand, gör det via knappen Logga in överst till höger.
  • Har du inget användarkonto för att logga in, registrera dig via knappen Registrera mig uppe till höger. Har du redan ett användarkonto i Eventor, svensk orienterings centrala IT-system, använd de inloggningsuppgifterna.
  • Vill du fylla i kontrollkoder för fler områden, gör om proceduren ovan. Tänk på att du endast kan delta i tävlingen med ett bidrag per område.
  • Om arrangören använder stämplar istället för koder vid kontrollerna, skicka in startkortet till arrangören så får du hjälp att lägga in ditt tävlingsbidrag på hemsidan.

Ta mig till tjänsten Naturpassområden

En weekend för två hos Scandic i pris

Det bästa tävlingsbidraget vinner ett presentkort på en weekend för två personer på valfritt Scandic-hotell i Norden.
- Scandic Hotels

Sista datum: 1 december 2016

Senast den 1 december 2016 ska kontrollkoderna och tävlingsbidraget vara ifyllt i formuläret för att få delta i tävlingen. Du kan fylla i några kontroller åt gången, komma tillbaka och fylla på mer senare om du vill.

En jury på SOFT utser sedan vinnarna som presenteras här på naturpasset.se under december. 

Lycka till!


Särskild ingång för arrangörer

Är du arrangör och ändå har tagit emot startkort brevledes går det också bra. Du kan själv lätt fylla i tävlingsbidragen åt dina deltagare. Läs mer på den särskilda arrangörssidan för tävlingen.
Ta mig till arrangörssidan för tävlingen 

Uppdaterad: 2016-06-07 16:33
Till svenskorientering.se
Huvudsponsor
TeamSportia_2radig_CMYK
Partners
Annonser
155x240px-woc
Fullkoll2

Postadress:
Svenska Orienteringsförbundet
Heliosgatan 3
120 30 Stockholm

Kontakt:
Tel: 010-4765360
E-post: This is a mailto link